Антонио Бандерас, Меглена Кунева, Христо Гърбов, Христина Апостолова и Николета Лозанова в "Тази събота” и "Тази неделя”

Гледайте на 27 и 28 септември по bTV

Реклама

"Тази събота" - 27 септември, Румен Петков и Красимир Каракачанов ще влязат в предизборен дебат в студиото при Жени Марчева. Доктор Емилова и професор Петрова пък ще дискутират дали храната ни е враг или приятел. Меглена Кунева пък ще търси отговор на въпроса "Реформираха ли се реформаторите?" 

Стратегиите и играта на племената в "Survivor: Камбоджа" в студиото при Мариана Векилска ще коментират Иван Иванов от "Революция Z" и Тодор Гаджалов от "Гласът на България", а Вики от "Мастило" ще разкрие кого е приютила в сърцето си. Диана Любенова пък ще срещне зрителите с холивудската звезда Антонио Бандерас, с когото се срещна на "негова територия".  

На 28 септември в "Тази неделя" от 8:00 часа зрителите на bTV ще проследят предизборен дебат между Даниела Дариткова и Анелия Клисарова. Пред Жени Марчева Найо Тицин и Виза Недялкова ще коментират какво се крие между редовете на предизборната кампания, а от Георги Марков зрителите ще разберат има ли място за "син седесарски шут".

Във времето за култура Христо Гърбов и Христина Апостолова ще разкажат за "Скакалците" в "Сатирата".

Един блян се завръща – Николета Лозанова ще повдигне още малко завесата на таблоида "Папараци" по bTV.