Бившият здравен министър Таня Андреева, Георги Първанов и Валерия Велева гости в "Тази събота" и "Тази неделя"

Гледайте на 25 и 26 април от 8:00 часа по bTV

Реклама

В "Тази събота" на 25 април от 8:00 часа бившият здравен министър Таня Андреева ще коментира заедно с Жени Марчева темата за необяснимата жестокост на акушерката Емилия Ковачева към бебе на 4 дни.

По-късно в предаването майката на убития в пешеходна зона в Стара Загора - Паоло, ще говори за най-тежката загуба в живота си и нуждата от справедливост.

В студиото адвокат Константин Симеонов ще разкрие колко близки са шефът на БНБ Иван Искров и банкера Цветан Василев.

След това Мариана Векилска ще срещне зрителите с астронома Роса Виктория Муньос – Димитрова, а актьорът Александър Сано ще разкаже за участието си в кампания, която популяризира теорията на успеха сред децата.

В студиото при Диана Любенова ще бъде водещият на "Фермата" – Иван Христов, за да разкрие подробности около формата, който жъне успех още преди да е започнал. Актьорът Георги Стайков, пък, ще разкаже за ролята си на детектив в криминална комедия, а зрителите ще могат да видят кой ще победи в националното състезание за десерт-шедьовър и най-вкусна пица.  

В "Тази неделя" на 26 април от 8:00 часа на гости при Жени Марчева ще бъде президентът Георги Първанов, който ще даде отговор на въпроса дали идва "време разделно" за неговата партия АБВ, а Валерия Велева ще каже къде е границата между културата и конюнктурата.

По-късно в предаването с коментар по темата за телефонните измами ще се включат създателят на Facebook страницата "Телефонните измамници" и прокурор Овчаров от Горна Оряховица. След това Мариана Векилска ще срещне зрителите с писателя Калин Терзийски, който ще сподели впечатленията си от националното литературно турне.

Диана Любенова ще покаже поредното интревю с актьори от "Игра на тронове", а по-късно в предаването Александра Сърчаджиева ще разкаже подробности около постановката "Убиство в експреса" - една смешна история за влак, любов и убийство.