Бунтове, покаяния, оцеляване и криза на смисъла са сред основните теми в "Тази събота" и "Тази неделя"

Гледайте предаванията на 25 и 26 октомври от 8ч. по bTV

Реклама

В "Тази събота" - 25 октомври, от 8 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на  бунтовете и покаянията на актьора Мариан Вълев. В по-късните сутрешни часове двамата сървайвъри от племето на феновете – Марчо Марков и Явор Зайн, на живо ще разкажат повече за своето оцеляване на острова и ударите под кръста, на които са били подложени по време на голямата надпревара в Survivor Камбоджа.

В "Тази събота" световноизвестният художник Браян Дейли ще представи своята гледна точка относно извънземните, контрола на оръжията и нюансите в политиката, а веднага след него ще се включи евродепутатът от БСП Момчил Неков, на когото е присъдена почитната титла "Любимец 15".

В студиото на предаването ще видим позицията на политика Румен Овчаров относно въпроса "Бой последен" или какво пеят на "Позитано" 20, има ли криза на смисъла и какъв е смисълът на литературата според Ваня Щерева и Васил Панайотов, а на въпроса "Как да си вдигнем индианското типи в Родопите?" ще отговори участникът от "Гласът на България" Михаил Косев.

На 26 октомври "Тази неделя" ще започне с разискването на темата за националната памет и националната амнезия или защо къщата музей на българския поет Пейо Яворов в София се руши.

В студиото на гости ще бъдат българският футболист Божидар Искренов и синът му Георги, които ще разкажат повече за радостта на народа и за тяхната лична радост, а веднага след това министърът на правосъдието Христо Иванов ще намери отговор на въпроса "Ще прогледнат ли служителите на сляпата Темида?"

В късните часове на неделната сутрин в предаването Даниел Вълчев ще дръзне да представи гледната си точка относно ГЕРБ и Реформаторския блок и дали те биха били перфектна коалиция или бомба със закъснител.

А по-късно една добре позната всестранно развита личност -  писател, режисьор, актьор и домоуправител – сценаристът Иво Сиромахов, ще разкаже повече за фаталната си 13-а книга "Моят таен любовен живот".

За финал певицата Мариана Попова ще разкаже от професионалната си гледна точка за емоциите, когато музиката наистина идва от сърцето.