Георги Близнашки със специално интервю за "Тази събота"

Аниматорът Неделчо Богданов, дизайнерката Нери Кaрра и заместник-главният мюфтия на България гостуват през уикенда по bTV

Реклама

В "Тази събота" на 8 ноември от 8:00 часа за първи път в телевизионно интервю ще застане аниматорът Неделчо Богданов, човекът направил първия български 3D анимационен филм. Той ще разкаже на Мариана Векилска повече за своето вдъхновение и предстоящата дългоочаквана премиера на 28 ноември.

И още една вдъхновяваща история – тази на момче, израснало в Дом за сираци, което успява да се реализира успешно в живота ще разкаже Александър Миланов, който описва своя жизнен път в книга.

Само за "Тази събота" пред Жени Марчева ще застане Георги Близнашки, който ще даде последното си интервю като служебен министър-председател.

На гости в студиото при Диана Любенова ще бъдат участничката в "Survivor: Камбоджа" Ралица Кирилова и световноизвестната дизайнерка на чанти и кожени аксесоари – Нери Кaрра. Специално за зрителите на bTV тя ще разкаже своята богата история и ще въвлече нежната част от телевизионната аудитория в света, в който звезди от световен мащаб носят нейните чанти.   

На 9 ноември в "Тази неделя" в студиото при Мариана Векилска ще гостува заместник-главният мюфтия на България – Бирали Мюмюн, който ще представи най-интересното от своята самостоятелна изложба живопис "Акценти". Вторият гост на водещата ще бъде българският неврохирург, който работи в една от най-уникалните болници в Германия. 

За новото правителство, уговорките и компромисите с Жени Марчева ще говори българският политик Корман Исмаилов.

В края на предаването актьорът Ованес Торосян ще разкаже повече за филма "Съдилището", а рапарът 100 Кила ще сподели очакванията си за предстоящите хип-хоп награди.