Михаил Миков, Ивайло Калфин и Петър Москов гостуват по важните теми в последните издания на „Тази събота” и „Тази неделя” за сезона

Реклама

Лидерът на БСП Михаил Миков ще гостува на Жени Марчева с коментар за промените в Конституцията и прасето с крака на пиле – в „Тази събота” на 25 юли, от 8 до 11 часа по bTV.

В последното издание на предаването преди лятната отпуска водещата ще разговаря и с министър Ивайло Калфин по темата „Кой печели от социалната реформа”.

С разговор за живота между политиката и добротворството събеседници на Мариана Векилска в „Тази събота” ще бъдат Гроздан и Цецка Караджови.

Зрителите ще се запознаят и със състезателите по киокушин Александър и Иван Команови, победили бодигарда на Путин.

Диана Любенова ще посрещне в студиото на „Тази събота” младата актриса от „Връзки” Лорина Камбурова и модела Ралица Балева.

Специален гост на Жени Марчева в „Тази неделя” на 26 юли ще бъде здравният министър Петър Москов. Той ще отговаря на въпроси на зрители и работещи в здравния сектор.

Затвори ли Жорж Ганчев страницата „Политика” или има президентски амбиции – ще стане ясно от самия него по време на гостуването на екип на „Тази неделя” в летния му дом във Варна.

В последното издание на „Тази неделя” за сезона Мариана Векилска ще запознае зрителите на bTV с историята на Евелина Пунчева – останала без дом след потопа в Берковица и спечелила 100 000 лева от „Бинго милиони”.

Как Румен Воденичаров от СДС стана пазач в столичния зоопарк  - ще стане ясно от репортаж на Вяра Деянова в „Тази неделя”.

В края на предаването на Диана Любенова ще гостуват претендентките за титлата Мис България 2015 – Мис Созопол Александрина Цветкова и Мис Бургас Калина Жейнова.

Зрителите ще видят и многото лица на поп певеца Миро в едно различно интервю. 

„Тази събота” и „Тази неделя” се завръщат в ефир с нови издания на 5 и 6 септември, от 8 до 11 часа по bTV.