"Тази събота" и "Тази неделя" с ново студио и ексклузивни гости на 21 и 22 март

Вижте темите и гостите в предаванията през уикенда

Реклама

Тази седмица съботно-неделният блок на bTV от 8.00 до 11.00 часа ще изненада зрителите с ново студио и декор, а водещите Жени Марчева, Диана Любенова и Мариана Векилска традиционно ще посрещнат силни и ексклузивни гости.

Реформаторите Петър Москов и Радан Кънев ще гостуват на Жени Марчева с коментар за приятелствата и предателствата в политиката. Половин година след изборите с разговор в "Тази събота" ще се включат евродепутатът Николай Бареков и единственият, останал му верен в "България без цензура" - депутатът Мартин Иванов. Екипът на предаването ще влезе в дома на Йордан и Ева Соколови.

Стефи Младенова от MasterChef България ще сподели пред Мариана Векилска за живота между предизвикателните танци и кулинарната страст.

Актьорът Юлиан Вергов гостува на Диана Любенова по повод стотното представление на "Спанак с картофи". Ексклузивно в "Тази събота" зрителите ще видят сръбското звездно семейство на певеца Желко Йоксимович и водещата Йована Янкович.

В "Тази неделя" председателят на Асоциацията на колекторските агенции Райна Миткова ще гостува на Мариана Векилска в продължение на темата от миналата събота, свързана с кредитите на граждани за покупка на жилища.

На международния ден на водата - 22 март, на Жени Марчева ще гостува Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева. Събеседник в студиото ще бъде и Стоян Мавродиев, председател на Комисията по финансов надзор.

Зрителите ще се запознаят със звукоинженера Гари Буржоа, работил с Боб Дилън, Майкъл Джексън, Джанис Джоплин и The Rolling Stones. В студиото на Диана Любенова новата си песен ще представи фолкпевицата Софи Маринова.