Уикенд на сблъсъците в "Тази събота" и "Тази неделя"

Ангел Джамбазки и Любен Дилов-син, Николина Чакърдъкова и Кристина Димитрова, Цецка Цачева и Мая Манолова са сред гостите

Реклама

В "Тази събота" на 13 септември от 8:00 часа, Мариана Векилска ще срещне зрителите на bTV със спасителите от последния потоп, които за първи път ще застанат един до друг. В студиото на предаването ще бъде засегната и темата за телефонните измами и за безнаказаността на престъпната мрежа.

Предизборните дебати ще продължат, като един срещу друг ще застанат Ангел Джамбазки и Любен Дилов-син. В политически сблъсък ще влязат и две певици - Николина Чакърдъкова и Кристина Димитрова.

Гост на Диана Любенова ще бъде актьора Владимир Пенев, а броени дни преди старта на най-чаканото реалити шоу в България - Survivor Камбоджа, екипът на предаването ще гостува на героя от трети сезон Лъчезар Ангелов.

В "Тази неделя" на 14 септември от 8:00 часа ГЕРБ ще се изправи срещу БСП в лицето на Цецка Цачева и Мая Манолова. МВР също ще влезе в действие с гостуването на министъра на вътрешните работи Йордан Бакалов. Дискусия в студиото ще има и по темата "Изядоха ли мишките книжките?" и готови ли сме за 15 септември? С коментар по темата ще гостуват Крум и Мая Савови, за да споделят какво е да си с деца на училище.

Ден преди дългоочаквания старт на най-горещото риалити "Survivor Камбоджа" звездата от втория сезон на шоуто Джина Стоева ще си припомни емоциите около суперриалити формата.

Сред останалите любопитни теми ще бъдат как се става "внуче назаем" и "дядо под наем" в габровското село Стоевци и кой е българският оператор зад камерата на "Конан Варварина" и "Непобедимите"?