В "Тази събита" и "Тази неделя": Надежда Нейнски си припомня събитията от 10 януари 1997г., Ирен Савова повдига завесата около смъртта на баща си

Гледайте предаванията на 10 и 11 януари от 8ч. по bTV

Реклама

В "Тази събота" на 10 януари от 8:00 часа, в студиото при Мариана Векилска млади предприемачи ще разкрият как може да се успее в България и как хобито може да се превърне в печеливш бизнес, а писателката Людмила Филипова ще разкаже за пътешествието й до Антарактида и назад.

Жени Марчева ще посрещне Надежда Нейнски, с която ще се върнат към спомените й за първите големи политически протести на 10 януари и ще си говорят за това какво се промени 18 години по–късно. Румен Петков ще даде своята прогноза ще се превърне ли в криза за България връщането на бежанците от ЕС.

На дивана при Диана Любенова ще седне актьорът Калин Сърменов, за да сподели своето виждане за това има ли криза в културата, а Диана Алексиева ще разкаже за срещите й с успелите и мислещите българи и какви са неразказваните истории на звездите зад кулисите.

За "Тази неделя" офталмологът Светослав Дойчинов ще разкаже как се съчетава лекарската професия с екстремните спортове, а bTV и Уницеф ще продължат да разказват истории на деца от кампанията "Бъдеще без насилие".

Адвокатът на Филип Златанов - Ирен Савова, ще гостува при Жени Марчева, за да повдигне завесата около мистериозната смърт на баща й и последни детайли около скандалното тефтерче, а Любен Дилов-син и Рада Коджабашева ще разкажат защо всички напускат Николай Бареков.

Певицата Мария ще сподели на Диана Любенова какво се случва в живота й, има ли предсватбена треска и какви са вълненията й за бъдещето с любимите й хора. Дизайнерът Невена пък ще разкрие какво е да си българското чудо в Лондон сред кралските особи.