Жената до Вълка от Уолстрийт – само в "Тази събота" на 4 април по bTV

Емилия Кларк е поредната звезда от "Игра на тронове" (Game of Thrones) с ексклузивно интервю пред Диана Любенова – в "Тази неделя"

Реклама

Как се живее с ексцентричния милионер, изигран блестящо от Леонардо ди Каприо във "Вълкът от Уолстрийт", ще сподели жената до Джордан Белфорт - Ан Коп, единствено пред Диана Любенова в "Тази събота" по bTV на 4 април.

Гости в студиото ще бъдат Славена Вътова - за майчинство, мъжа до себе си и плановете за бъдещето, както и поп певецът Дичо - за раждането на дъщеричката му Ариел и за бащинството.

Виетнамецът Ву от кулинарното шоу MasterChef България ще гостува на Мариана Векилска в "Тази събота" по bTV.

След призива на Бойко Борисов да почиваме в България зрителите ще могат да проследят и дискусията "За" и "Против" лятната ваканция на българското Черноморие.

Професор Куртева - началник на Клиниката по химиотерапия в онкологията, ще гостува на Жени Марчева с разговор за митовете и истините за лечението на болестта на века.

"Тази събота" на 4 април ще отведе зрителите на гости в дома на Ева и Данчо Соколови.

Депутатът Султанка Петрова и д-р Юли Русев ще гостуват на Мариана Векилска в "Тази неделя" по повод на допинг скандала с българските щангисти, с коментар за хранителните добавки и необходимите промени в законодателството.

За силата на вярата и смирението навръх Цветница ще говори най–младият митрополит Антоний. Гост на Жени Марчева ще бъде и Емилия Масларова, за да сподели чува ли се още думата на бившия социален министър и след излизането й от властта.

В "Тази неделя" по bTV феновете на "Игра на тронове" (Game of Thrones) ще могат да проследят ексклузивното интервю на Диана Любенова с актрисата Емилия Кларк, позната на почитателите на култовата фентъзи поредица на HBO с ролята на Денерис Таргариен.