на живо

Бербатов раздава автографи на дарителите

Мобилна каса за билети за шоуто с Фиго отваря врати в центъра на София

Участието в благотворителни каузи трябва да се поощрява, а Димитър Бербатов знае най-добре как. Нападателят дава възможност на закупилите билети за шоуто му с Луиш Фиго да се срещнат очи в очи с него и да получат желания автограф.

На 28 май след 13:00 ч. българската звезда ще бъде в Raffy Bar&Gelato на бул. "Витоша" 18 в столицата, където всеки притежател на пропуск за шоуто на 14 юни на националния стадион "Васил Левски" ще може да се срещне с него. 

От днес (26 май) до неделя на същото място ще работи мобилна каса, в която ще се продават билети за грандиозното събитие. Всеки закупен пропуск се превръща в дарение за благотворителните каузи на фондациите на Бербатов и Луиш Фиго, които от години неуморно подкрепят талантливи деца.

Събитието на 14 юни ще събере пред българска публика едни от най-обичаните и титулувани световни звезди. Участие в отбора на Бербатов вече потвърдиха Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров,Мартин Петров, Роби Кийн, както и бившите съотборници на българина в "Манчестър Юнайтед" - Рио ФърдинандРайън Гигс, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Пол Скоулс и Гари Невил.

Срещу тях ще застанат Луиш Фиго и неговите съотборници - Иван КордобаГайска МендиетаДуайт Йорк, Максуел, Нуно Гомеш, Мичел Салгадо, Йенс Леман, Роберто Карлош, Деко и Робер Пирес.

Шоуто е гарантирано и ще бъде излъчено пряко от 18:00 ч. по bTV Action!