на живо

Хиляди разградчани изгледаха емоционалния мач межу Лудогорец и Ливърпул

Феновете определиха представянето на българския тим като достойно

Getty Images/Guliver Photos

Дебютът на Лудогорец в Шампионска лига събра хиляди българи пред малкия екран в родния град на Орлите Разград. Феновете изгледаха драматичния двубой срещу английския гранд Ливърпул, като повечето от тях определиха представянето на българския тим като достойно.

В Разград феновете на Лудогорец изгледаха историческия първи мач на любимците си в Шампионска лига пред телевизионните екрани. Феновете заедно изживяха всяка една от драматичните 90 минути от важния двубой.

Въпреки че след последния съдийски сигнал българският шампион записа загуба в най-престижния европейски футболен турнир, привържениците на Лудогорец не съжаляваха за пропуснатия шанс.

„Първо искам да честитя на отбора дебюта в Шампионска лига, второ искам да им благодаря за добрата игра и за първия отбелязан гол в Шампионска лига в груповата фаза... Пожелавам им успех в следващите мачове и съм сигурен че ще спечелим точки”, каза един от феновете - Димитър Митев.

„Нашите момчета си ги надиграха, но просто съдията си е за тях, това е положението, няма да ни пуснат да пробием и това е”, коментира и Мария Господинова, според която Лудогорец ще продължи да се представя прекрасно в Шампионска лига.

„Те направиха това, което трябваше напълниха ни душите и продължават да ни ги пълнят за нас всеки мач е празник от тук нататък”, смята и Мирослав Господинов.