на живо

Мъри Стоилов и Астана откриват тазвечершните сблъсъци в Шампионска лига

Астана посреща Бенфика в 17:00, Манчестър Сити гостува на Ювентус в 21:45

Getty Images

Тази вечер в каналите на bTV Media Group ще може да проследите последните срещи от предпоследния кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Новата европейска приказка на Станимир Стоилов с казахстанския шампион Астана продължава. Възпитаниците на Мъри вече имат 2 точки от турнира, а тази вечер приемат португалския гранд Бенфика на собствен терен. Първата среща завърши с победа за „орлите”, които и тази вечер излизат за задължителни три точки. Срещата може да проследите пряко в ефира на bTV Action от 17:00 часа, а студиото започва 15 минути преди нея.

Снимка: Getty Images

Шоуто „Шампионска лига” продължава с още едно българско участие. ЦСКА Москва на Георги Миланов приема Волфсбург. Немските „вълци” имат реален шанс за класиране в следащата фаза на турнира, но само при победа над московчани. Срещата започва в 19:00 часа в ефира на bTV Action.

Снимка: Getty Images

21:45 пък е началния час на другия мач в групата между Манчестър Юнайтед и ПСВ Айндховен. И двата отбора се стремят към победа, която да ги изпрати във фазата на елиминациите. Срещата ще бъде излъчвана пряко по bTV Action.

Снимка: Getty Images

Един от най-интересните мачове в турнира ще започне също в 21:45, но по RING. Ювентус ще срещне Манчестър Сити. Гостите от Англия са сигурен участник в следващата фаза, но „Старата госпожа” няма да пропусне възможността да си осигури същия комфорт още тази вечер с евентуална победа.

Снимка: Getty Images

На интернет платформата VOYO.BG ще може да наблюдавате срещите Борусия (Мьонхенгладбах) – Севиля и Шахтьор – Реал Мадрид. И двете са с начален час 21:45.  

Студиата преди мачовете са с начален час 16:45, 18:50 и 21:00.

Най-интересните моменти от всички срещи може да следите на живо на Champions TV в сайта btvnovinite.bg.