на живо

Бруно Рибейро спокоен за дербито с Левски (ВИДЕО)

Португалският треньор на Лудогорец не се притеснява от Стойчо Стоев

Наставникът на Лудогорец изрази увереността си,че отборът му ще постигне победа в двубоя от третия кръг на „А група” срещу Левски. „Успехът във Варна ни вдъхна самочувствие. Имахме нужда от една победа след неуспешните мачове срещу Милсами и отпадането от Шампионската лига. Знам, че мачът с Левски ще е тежък. Това е добър отбор, който има традиции в българския футбол“. – заяви наставникът.

Той коментира и факта, че треньорът на „сините” Стойчо Стоев е работел за клуба от Разград: „Това не е проблем. Все пак отборът сега е различен. Дойдоха доста нови футболисти. Други си тръгнаха. Аз също имам представа какъв отбор е Левски“. – призна португалецът.

Рибейро обърна внимание и на ситуацията около един от основните футболисти на „орлите” през миналия сезон Михаил Александров, както и на последните попълнения Джонатан Кафу и Натанаел Пимиента:

„Той игра силно за Лудогорец II. Тренира много добре Александров ще бъде част от групата за двубоя в събота. „Не мога да ви кажа дали ще започне титуляр или не, но със сигурност ще разчитам на него. Няма да разчитам на новите срещу Левски. Те са много добри футболисти. Трябва им обаче малко време за адаптация“. – допълни Рибейро.

 

 

 

Тагове:

@