Реклама

bTV Cinema продължава да превръща всеки понеделник в празник за киноманиаците. И през септември рубриката „Какво ново в понеделник вечер” ще представя на зрителите ново заглавие в началото на всяка седмица от 21:00 часа.

Първата премиера за септември е „12 рунда”. По всичко изглежда, че факторите за качествен екшън са налице, след като режисьорът на „Умирай трудно 2” и продуцентите на „Скорост” създават филм, в който главната роля е поверена на кеч-звездата – Джон Сина. Дани Фишър (Сина) е полицай от Ню Орлиънс, който успява да залови известния престъпник Майлс Джаксън. По време на преследването загива приятелката на Майлс и когато година по-късно той успява да избяга от затвора, единствената му цел е да отмъсти на полицай Фишър, като го подложи на 12 рунда загадки и екстремни физически предизвикателства. За да оцелее, на Фишър ще му се наложи да излезе победител от оспорвания двубой. „12 рунда” – 7 септември от 21:00 ч. по bTV Cinema.

Лесли Райт (Куин Латифа) е психотерапевт, на която предстои да се сблъска с етичните норми в професионален и личен план. Лесли започва да работи с баскетболната звезда Скот Макнайт, който същевременно е обвързан с най-добрата ѝ приятелка от детството – Морган. Дотук всичко звучи напълно в нормите, докато Лесли не се влюбва в Скот, който я приема като близка приятелка, но нищо повече... Ще се променят ли чувствата на Скот или Лесли ще осъзнае, че помислите ѝ са далеч от моралните норми – зрителите ще разберат отговора в понеделник, 14 септември от 21:00ч. в романтичната комедия „Просто Лесли Райт”.

На 21 септември от 21:00ч. зрителите на bTV Cinema ще имат възможността да преживеят историята на бруклинския рапър Кристофър Уолъс, по-познат на музикалния свят като Ноториъс „Биги Смолс”. Биографичната драма проследява детството му, като преминава през завършването на католическото училище с висок успех, лошото влияние на улицата и работата му като дилър, заради която той е застрелян едва на 24 години. Малкият Биги се играе от сина на звездата – Кристофър Джордан Уолъс. Вижте вдъхновяващата история на „Ноториъс” на 21 септември от 21:00ч. само по bTV Cinema.

„Враг номер едно” е премиерният филм на 28 септември от 21:00ч. по bTV Cinema, който разказва историята за преследването на Осама Бин Ладен. Продукцията има пет номинации за „Оскар”, сред които за най-добър филм, главна женска роля и оригинален сценарий. Джесика Частейн, която печели „Златен глобус” за участието си в лентата, влиза в ролята на Мая – следовател, посветил десет години от живота си в издирване на най-търсения терорист в света.