Реклама

Всяка понеделник вечер през месец март bTV Cinema ще представи на своите зрители четири премиерни заглавия в рубриката „Какво ново в понеделник вечер”. Феновете на мистериите и фантастиката ще видят от 21:00 часа фантастичната екшън комедия „С мръсна газ”, фантастичния трилър „Хроники” и драматичната хорър мистерия „Ритуалът”.

Първият премиерен филм за месеца ще бъде фантастичната екшън комедия „С мръсна газ” (Drive Angry), който зрителите ще видят на 7 март от 21:00 часа. Отмъстителният баща Джон Милтън (Никълъс Кейдж) бяга от затвора и преследва мъжете убили дъщеря му и отвлекли внучката му, за да я принесат в жертва при следващото пълнолуние. През какви битки преминават Милтън и съюзничката му Пайпър (Амбър Хърд) ще стане ясно в първия понеделник на месец март по bTV Cinema.

На 14 март от 21:00 часа зрителите на bTV Cinema ще видят за първи път на малкия екран фантастичния трилър „Хроники” (Chronicle). След необикновено откритие под земята, трима приятели от училище се сдобиват с впечетляващи суперсили. Но с нарастването им те навлизат във все по-мрачни териории. Животът им започва да излиза извън контрол и достига до кулминация, която ще остави зрителите на bTV Cinema без дъх.

На 21 март от 21:00 часа в премиерният за ефира на bTV Cinema сай-фай екшън „Телекинеза“ (Three Inches) зрителите на канала ще видят историята на ударения от гръм Уолтър Спакман (Ноа Рийд). По време на възтановяването си, младият мъж установява, че е придобил телекинична сила, която му позволява да движи предмети на разстояние до 8 сантиметра. Скоро след това той бива нает от Трой Хамилтън (Джеймс Марстърс), който управлява отбор от супергерои, изпълняващи различни мисии.

На 28 март, зрителите на bTV Cinema ще видят Антъни Хопкинс в ролята на отец Лукас Тревант в драматичната хорър мистерия „Ритуалът” (The Rite). Филмът проследява историята на младия студент Майкъл Ковак (Колин О’Донахю), който по време на престоя си в Рим се запознава със странния свещенник Лукас. Тази среща променя изцяло религьозните убеждения и вярата в екзорсистките практики на младия мъж.