Реклама

bTV Comedy завърта едни от най-любимите комедийни сериали на зрителите в навечерието на летния сезон. Премиерните сезони на най-скъпия руски ситком „Кухня” и забавният музикален сериал „Клуб „Веселие”, всички епизоди на най-успешния български ситком „Домашен арест”, сериите на „Двама мъже и половина” с любимия на зрителите Чарли Шийн и испанската поредица „Новите съседи” ще разхлаждат зрителите в горещите дни.

Още от 29 май почитателите на „Двама мъже и половина” ще могат да си припомнят началото на комичните авантюри, ситуации и взаимоотношения между Чарли (Чарли Шийн), неговия брат Алън (Джон Крайър) и сина му Джейк (Ангъс Джоунс). Забавните случки от дома на любимите герои ще се излъчват всяка делнична вечер от 22:30 ч. Междувременно на официалната страница на bTV Comedy във Facebook тече ожесточен спор кой от двамата артисти е по-добър в ролята на Чарли – Чарли Шийн или Аштън Къчър, като болшинството от потребителите смятат, че Шийн се справя много по-добре от своя колега.  

Къщата на тъщата, обитавана от мама Еми (Татяна Лолова), Коцето (Филип Аврамов), Анастасия (Мая Бежанска), Емко (Иван Панев), Зара (Стефания Дойчинова) и Лъчо (Велизар Величков), отново ще отвори врати за зрителите на комедийния канал от 2 юни. Парадоксалните и комични ситуации, шантавите отношения между зет и тъща ще забавляват от екрана всяка делнична вечер от 19:30 ч. и през уикендите от 17:00 ч.

Съботите и неделите ще бъдат особено вкусни и забавни и с новите епизоди на най-скъпия руски ситком „Кухня”. От 7 юни, от 14:00 ч., bTV Comedy ще излъчва премиерни серии от третия сезон на поредицата, който съвсем скоро отбеляза своята премиера и в Русия. Приключенията на Виктор Петрович, Максим, Виктория, Иля, Елена, Костя, Настя и останалите симпатични герои обещават да бъдат по-забавни от всякога.

В отговор на многобройните запитвания и огромния интерес на зрителите, bTV Comedy ще излъчи и испанската поредица „Новите съседи”. От 16 юни смехът и забавлението ще са гарантирани от неволите, ежедневните проблеми и кавгите на групата съседи, които обитават „луксозния” комплекс в покрайнините на голям град. Перипетиите на главните герои Коке, Макси, Хосе Луис Хил, Фран, Нинес, Лео и останалите жители на прословутата кооперация, ще се излъчват всеки делник от 18:00 часа и в събота и неделя от 15:00 ч.

Още повече песни и забавления ще предложи третият, премиерен за България, сезон на хитовия американски сериал „Клуб „Веселие”. Той ще стартира на 14 юни, всеки уикенд от 22:30 ч. В новите серии музикалният клуб на гимназията Маккинли ще участва в местни и национални състезания, преди да се съревновава за наградата на Националното състезание за хористи в Чикаго. Същевременно ще бъдат проследени и сблъсъците на членовете на клуба и преподавателите със секса, сексуалната идентичност, осиновяването, връзките и други социални въпроси. В края на сезона осем от членовете на „Клуб „Веселие” ще завършат гимназия: Рейчъл (Лиа Мишел), Майк (Хари Шум-младши), Куин (Даяна Агрон), Фин (Кори Монтейт), Мерседес (Амбър Райли), Сантана (Ная Ривера) и Ноа (Марк Солинг). Сериалът има огромен брой почитатели по целия свят, 2 номинации за „Грами”, два платинени и три златни албума, две турнета, пълнометражен 3D филм, 4 награди „Еми” и 3 награди „Златен глобус”, включително отличието за „Най-добър комедиен и музикален телевизионен сериал”. В допълнение към основния актьорски състав, в „Клуб „Веселие” вземат участие редица гост-звезди, сред които Гуинет Полтроу, Кати Грифин, Моли Шанън, Оливия Нютън-Джон и др.