Реклама

Нови, още по-силни дози смях, сълзи и любов ще има във втория сезон на „Хотел Елеон“.  Премиерните епизоди започват на 18 януари и ще излъчват всеки делничен ден в 23:00 ч. по bTV Comedy.

С нов управител и стари служители, напрежението се издига до небесата, страстите експлодират, а зрителите ще се смеят, обещават от продуцентския екип.   

След пенсионирането на шеф-готвача Виктор Баринов и след като Елинор Андреевна среща новия  мъж на мечтите си, животът за хотел „Елеон“ продължава. Михаил Джекович отговаря за реда в хотела, шеф-готвача на ресторанта Виктор назначава Сеня, а Настя получава неочаквано повишение, което съвсем не радва Костя. Всичко върви нормално, докато хотелът не се оглави от Павел, племенник на бившия хазяин.

 

„Хотел Елеон“ е аналогия на истински хотел, намиращ се в сърцето на Москва. Единственото общо между двата хотела обаче е сградата и обзавеждането.

„Хотел Елеон“ се реализира след шест сезона на руския комедиен сериал „Кухня“ като негово продължение и с участието на вече добре познатите актьори от най-успешният комедиен руски сериал. 

Вижте още снимки от втория сезон ТУК.