Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Уейн Рууни, Златан Ибрахимович и още куп футболни звезди по RING.BG през юли и август в International Champions Cup 2015

Реклама

От 12 юли до 5 август RING.BG ще излъчва срещите от най-голямото лятно футболно събитие – International Champions Cup 2015. Тазгодишното трето поред издание на турнира е най-мащабното до този момент. В него участие ще вземат 15 отбора. Сред тях са и всички победители за последното десетилетие в най-престижния футболен турнир – Шампионска лига, който се излъчва в каналите на bTV Media Group.

Тази година изданието на International Champions Cup е разделено на 3 мини-турнура, най-големият от които ще се състои на територията на Северна Америка и Европа. В него 10 отбора ще изиграят по 4 мача, като сред участниците е и миналогодишният шампион в турнира – Манчестър Юнайтед. Носителят на най-много титли в Шампионската лига – Реал Мадрид ще участва в останалите два мини-турнира. В Австралия съперници на „Белия балет” ще бъдат отборите на Рома и Манчестър Сити, докато в Китай – Интер и Милан.

RING.BG ще излъчи на живо всички мачове от турнира, като първият от тях между ЛА Галакси и Клуб Америка ще бъде на 12 юли, с начален час 18:20ч. Повече информация за срещите и формата на International Champions cup 2015 можете да откриете на www.btv.bg и на International Cup 2015.

 

Последни

Реклама