.
Вход / Регистрация
 • 21:00 Фермата
  22:30 Шоуто на Слави
 • 22:00 Проби и грешки
  22:30 Двама бащи, двама синове
 • 21:00 Снежанка и ловецът
 • 21:00 Част от мен
  22:30 Сега и завинаги
 • 21:40 Истински истории
  22:30 Шоуто на Слави

В драматичен любовен триъгълник ще бъдат потопени зрителите на bTV с новия колумбийски сериал “Клонинг”, който стартира на 18 ноември. Поредицата ще се излъчва всеки делничен от 11:00 часа и ще проследи борбата на влюбен до полуда мъж със собствения му клонинг за сърцето на една жена.

Любовта между Хаде и Лукас се ражда в Мароко, където двамата се запознават. Но мюсюлманските обичаи разделят влюбените. Хаде е родена и израснала в САЩ, но след смъртта на майка си заминава за Мароко при чичо си Али. Чичото е строг и силно спазва религиозните обичаи. Той бърза да уреди брак за двете си племенници Хаде и Латифа с мюсюлманите Саид и Мохамед. За това разчита на помощта на прислужницата си Сорайда, без обаче да знае, че тя е приятелка и доверено лице на двете млади момичета.

Лукас има брат близнак – Диего, който, за разлика от него, е типичният женкар и съблазнител. Диего е сочен за най-вероятния наследник на бизнеса на баща им Леонардо Ферер – милионер, който върти търговия със стоки. Леонардо има връзка с красивата Кристина, която не е от неговата социална среда. Диего не одобрява връзката на баща си с тази жена, защото самият той е прекарал страстна нощ с нея ...

От Видео архив