.
Вход / Регистрация
 • 21:00 Фермата
  22:30 Шоуто на Слави
 • 22:00 Проби и грешки
  22:30 Двама бащи, двама синове
 • 21:00 Снежанка и ловецът
 • 21:00 Част от мен
  22:30 Сега и завинаги
 • 21:40 Истински истории
  22:30 Шоуто на Слави

Сезон 1

В центъра на историята са шестима млади московчани - Наташа, Вадим,  Юля, Марк,  Игор и Лера, чийто живот се променя на 180 градуса с появата на главната героиня Саша - самотна майка от Перм, която изкарва прехраната си с танци в нощен клуб. След инцидент на рождения ден на местен военен, Саша изпраща детето при баба си, а тя отива на гости на приятелка в Москва, с която навремето са танцували в Балшой театър. И там става неочакваното... Саша ще се окаже в епицентъра на преплитащи се една в друга истории за изневяра, тайни и интриги. И не само това! Още много болезнени и актуални истини за любовта и секса, доверието и цената на луксозния начин на живот са сред основните сюжетни линии.

„Секс по руски" ще свали маските  и ще извади на показ тъмните страни от живота на млади двойки, живеещи подвластни на емоциите и желанията си. Всеки един от персонажите провокира и представя себе си в най-неочаквана светлина.

Сезон 2

В сезон 2 на „Секс по руски” историите на младите Московчани се заплитат все повече.

Саша живее заедно с Игор в Москва. Той има дребни проблеми с бизнеса, които започват да повлияват на отношенията им. Саша решава да предприеме важна крачка ...

От Видео архив