.

За предаването

Преди обед“ е магазинно предаване, което се излъчва на живо по bTV, всеки делничен ден от 9:30 ч. до обедните новини. Водещи са Десислава Стоянова и Александър Кадиев. Вече седми сезон тандемът журналист и актьор печели доверието на публиката с добро настроение и баланс между сериозното и смешното.

Знакови за предаването са позитивното начало, последвано от коментар на актуалните теми. От понеделник до петък своите гледните точки споделят мъж и жена, най-често популярни лица от различни сфери.

Екипът залага на тематично разнообразие и динамични поредици.

Творческият директор Георги Тошев прави специални репортажи от цял свят.

В „Духът на здравето“ с д-р Неделя Щонова гостуват водещи специалисти от областта на медицината.

Венета Георгиева разглежда личния архив от снимки на известните личности в „Албумът“.

Ирена Григорова обикаля страната в търсене на легенди и предания в „Мистичната България

Радиоводещият Михаил Дюзев поема щафетата в „Като на кино“ и всеки четвъртък влиза в студиото със своята селекция от най-интересното в света на седмото изкуство.

През новия сезон стартираме поредица за дигитална грамотност, от каквато се нуждаем всички - от баба до бебе.

Неподозираните професии – ще покажем хората, които ги упражняват и ще разкажем техните истории.

Ще открием и младите предприемачи, чиито старт ъпи могат да ги превърнат в милионери и да променят бизнеса или човечеството. 

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта