Хорхе Алио, Огнян Герджиков, Владо Пенев, Гъмзата и Нина Николина сред гостите в „Тази събота” и „Тази неделя”

В световния ден на кръводаряването гост на Мариана Векилска ще бъде Марек от Дупница, който след лична трагедия в семейството си, превръща кръводаряването в своя кауза

Реклама

На 14 юни от 8:00 часа в студиото на „Тази събота” коментатори по актуалните теми от седмицата ще бъдат Ивайло Динев и Иво Инджев. Екипът на предаването ще посрещне сутринта заедно с актрисата Силвия Лулчева, на живо от снимачната площадка на осми сезон на „Столичани в повече”.

В световния ден на кръводаряването гост на Мариана Векилска ще бъде Марек от Дупница, който след лична трагедия в семейството си, превръща кръводаряването в своя кауза. След него в студиото ще влезе Огнян Герджиков, който ще направи коментар за политическата обстановка в държавата. Гост в рубриката „Семейна идилия” ще бъде семейство Вуцови. В рубриката на Диана Любенова гост ще бъде актьорът Владо Пенев.

Зрителите на „Тази събота” ще видят и ексклузивно интервю със световноизвестния офталмолог Хорхе Алио, който лекува и сменя цвета на очите със свръхмодерна технология.

В „Тази неделя” на 15 юни от 8:00 часа, зрителите ще видят събуждането на певицата Рут Колева. Гости на Мариана Векилска в рубриката „Семейна идилия” ще бъдат Теди, Иван и Рада Москови. Екипът на предаването ще направи жива връзка от София, където се провежда фестивал на бирата.

В рубриката на Диана Любенова гости ще бъдат Гъмзата и Нина Николина. Водещата ще направи и едно нетрадиционно интервю с Тодор Славков в музея на тоталитарното изкуство.