.

Флориан Скала: "Да изчистим България заедно" е нещо, в което вярваме и приемаме много лично

Изпълнителният директор на bTV Media Group даде официален старт на тазгодишната кампания

"Да изчистим България заедно" е много важен проект за всички нас в bTV и много се радваме, че цялата страна е мобилизирана с тази позитивна задача", заяви главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала.

Той даде официален старт на кампанията.

"Като най-влиятелната медийна група на пазара, ние в bTV осъзнаваме, че всичко, което правим, има огромно влияние върху живота на хората. "Да изчистим България заедно" не е само работа, това нещо, в което вярваме и приемаме много лично", категоричен е Скала.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта