"Цветан Василев в Забранени град"

Гледайте "120 минути" тази неделя от 17.00 часа по bTV

Реклама

"Шест милиона евро". С тези думи Кирил Домусчиев отговаря на въпроса на шефовете на "Ливърпул" за годишния бюджет на "Лудогорец". На официалната вечеря в деня преди мача се разнася весел смях. "А ние си мислехме, че нашите 300 милиона са малко", оживено отговарят домакините. Как ще се развива бизнеспроектът от Разград в контекста на участието в "Шампионската лига"? Какво движи Домусчиев във футбола – финансов апетит или любов към спорта? В какво се изразява разделението по български? Всичко това от собственика на "Лудогорец" в разговор, който ще надхвърли обичайните въпроси.

Тънката червена линия в "120 минути" ще продължи и с гостуване на лидера на БСП Михаил Миков. За наследството на Станишев, поуките след кабинета Орешарски, отношенията с ДПС и приближаващата тежка зима... Какво ще видим в този разговор – червените в атака или червените в защита?

Светослав Иванов ще ви срещне и с майката на стрелеца от Лясковец, който застраля командоса Емил Шарков. През седмицата Стефанка Савова  се закани да съди България в Страсбуррг заради невзетите мерки от страна на полицията за "по-щадящо неутрализиране" на Петков от март 2012 г. Дали тази жена осъзнава постъпката на сина си? Какво би казала на близките на Емил Шарков и каква подкрепа намира в религгиозна фондация?  

"Цветан Василев в Забранени град". Така ще погледне екипът на предаването на темата за последните събития около КТБ и ще продължи дискусията около все по-големите неизвестни, които наподобяват роман на Гришам.