Кристалина Георгиева, Лютви Местан и съпругът на загиналата при потопа в Бургас гости на Светослав Иванов

И тази неделя зрителите на „120 минути” ще се срещнат с някои от най-интересните личности от седмицата

Реклама

И тази неделя зрителите на "120 минути" ще се срещнат с някои от най-интересните личности от седмицата. С включване от Брюксел Кристалина Георгиева ще участва в рубриката "Роуминг", в която ще разкрие как се е стигнало до назначаването й за финансов министър на ЕС. Еврокомисарят ще отговори и на един на пръв поглед необичаен въпрос "- Как се казвате г-жо Георгиева?".

Около "масата с часовника" в студиото водещият Светослав Иванов очаква и лидерът на Движението за права и свободи Лютви Местан. Поуките от кабинета Орешарски и казусите Пеевски и Бисеров, Участие на ДПС във властта – на всяка цена или не? Промени ли се ДПС след Доган и в каква посока? – това са само част от въпросите, на които Местан ще трябва да отговори.

Защо България може да бъде наречена "Държавата на сървайварите" – ще ви покажем трагедията на един съпруг от Бургас, чиято история ще бъде споделена и от Николай Мартинов, който спечели емблематичният "Сървайвър". Къде оцеляването е по-лесно – в джунглата или в ежедневието ни?

В новата рубрика "Старата школа" имате възможност да сблъскате нашите гост-анализатори Петко Георгиев и Георги Коритаров. Гласуването продължава във Фейсбук страницата на "120 минути" до неделя на обяд.