Двойници от сол на Сашо и Деси  за рождения ден на „Преди обед“ по bTV

Вече 6 години предаването носи на зрителите позитивизъм и качествено забавление

Реклама

Още по-щури предизвикателства и изненади очакват зрителите на „Преди обед” по bTV на 6-и февруари, когато водещите на едно от най-развлекателните, интересни и разнообразни предавания в българския телевизионен ефир празнуват своя шести рожден ден.

Този вторник Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще се изправят пред страха на всеки телевизионен водещ от далечното и недотам далечното минало – ще чуят мнението на зрителите по телефона на живо в студиото и ще прочетат коментари от Фейсбук, които са получавали през годините. Двамата ще се включат и в най-новото Инстаграм предизвикателство „Твърде лично“, добило популярност сред потребителите на мрежата.

Зрителите на bTV ще видят още невероятната история на Фреди Нок – световно известен екстремен артист, автор на 22 световни рекорда, който се готви да ходи по въже на 10 000 метра над земята. Българинът Денис Алиев, който рисува световни знаменитости от сол, ще направи портрет на водещите за празника. Още много вълнуващи срещи и истории очакват зрителите в празничното предаване.

За 6 години Деси Стоянова и Сашо Кадиев успяха да се наложат като един от най-успешните телевизионни тандеми – различни и допълващи се в синергия, която забавлява и най-взискателния зрител. С динамичните поредици, които през годините подлагаха на тест търпението, уменията и волята на водещите, творческият екип на  „Преди обед” наложи телевизионна тенденция за създаване на разнообразно и вълнуващо съдържание, превръщайки водещи, гости и зрители в един екип.

 „Преди обед” е безапелационен лидер в своя слот, като увеличава своята аудитория с над 19% всяка година, а през 2017 предаването е гледано от средно близо 44% от всички телевизионни зрители. Аудиторният дял на предаването има преднина от 215% пред този на основния си конкурент или средно над 260 000 зрители повече.

Последни

Реклама