Как да поддържаме ума си жив и как се лекуват телата и душите на хората в меката на аюрведа - Индия?

На 24 октомври в "Преди обед" очаквайте...

Реклама

На 24 октомври в "Преди обед" ще видите:

Обещано от Вики Терзийска. Певицата ще разкрие лесно упражнение, с което започва деня си, за да е в тонус и добра форма.

Арканджело - французинът с италиански корени, който напълни очите на публиката в шоуто с неговото "Облаче ле бяло". И вълнуващата му среща със създателя на феномена "Destiny's child", бащата на дивата Бионсе, един от най-успелите световни мениджъри - Матю Ноулс.

Как да поддържаме ума си жив и как се лекуват телата и душите на хората в меката на аюрведа - Индия? Личен опит споделя Биляна Савова.

Да те уволнят заради пост в социалните мрежи или пък заради подслушан разговор с колежка?! За какво могат да се "хванат" в кавички работодателите, ако са ни вдигнали мерника като служители? Отговорите търси Зара Лазарова в "Аз, потребителят".

От ученичката София Стринска, представител на поколението Z ще разбетем могат ли младите с 2 и с 200, защо много от тях работят, но харчат като за световно?

Да плуваш цяло денонощие! Националът по ръгби Теодор Богданов, който тренира в Холандия за мотивацията да плува в продължение на 24 часа без прекъсване!

Един мъж, пеещ еднакво добре рок парчета и испанска сарсуела. Исмаел Жорди, който може да изиграе Агент 007 и харесва бързите автомобили.

Последни

Реклама