Как се правят бира и суши от шоколад

В петък, 10 март, в "Преди обед" очаквайте още...

Реклама

В петък, 10 март, в "Преди обед" очаквайте:

„Малките мъдреци по големи въпроси“. Рада, Момчил и Любов разсъждават по актуалните теми от седмицата.

Как се правят бира и суши от шоколад? На живо от подготовката за Третия фестивал на какаовите изкушения в София.

Гостуваме в дома на преводачката Миглена Борисова, която опита късмета си в „Мастършеф“ и получи дълго чакано предложение за брак в шоуто.

Подлежат ли прилепите на дресировка и какво е усещането да пренощуваш сред стадо слонове в африканската джунгла? Гостува ни младата изследователка и пътешественичка Антония Хубанчева.

Защо манията по фадо музиката обхвана целия свят?

Как се описва любовта с танц?

В минутите за мода: Ще надникнем в гардероба на визуалния артист Елена Филипчева.

Споделете мнението си по актуалните теми със седмичните коментатори: адвокат Ели Христова и актьора Сашо Дойнов на страницата на "Преди обед" във Фейсбук.

Последни

Реклама