„Преди обед“ се завръща с нов сезон и разнообразни поредици, а водещите се впускат във вълнуващи приключения

Реклама

Още в понеделник Деси и Сашо ще се подложат на екстремно изпитание за тялото и духа и ще преодолеят непреодолимото, за да пристигнат навреме в студиото.

Как се тъче чипровски килим, колко дълго се веза народна носия, защо глината пази от лошото и от всяко ли дърво става лъжица? Очаквайте Сашо Кадиев в „Чиракът“! Водещият ще „краде“ с очи и ръце от майсторите на традиционните български занаяти, предавани от баща на син през поколенията и ще изработи предмети, пред които ахват чужденците, а ние често пренебрегваме.

Деси Стоянова отново репортер. Ще видите водещата в действие извън студиото в поредица от репортажи по теми, които палят зрителите. Деси ще даде най-доброто от своето репортерско „аз“, за да стигне до дъното на казуси, които често остават неразплетени.

Екипът на предаването остава верен на своите зрители. В поредицата „Реши си проблема!“ зрителите ще споделят с нас несправедливостите, които им се случват ежедневно и заедно ще търсим изход от абсурдните ситуации на родната действителност.

Ще удължим още малко лятото като гостуваме на популярни личности в поредицата „Звезди на море“.

Очаквайте още в първото предаване за новия сезон:

За какво говорят всички от понеделник до петък? Първата двойка седмични коментатори на актуалните събития в „Преди обед“ ще бъдат бизнес дамата Юлияна Дончева и телевизионният продуцент Андрей Арнаудов.

Защо актрисата Теодора Духовникова избяга на самотен остров през лятото?

Фитнес инструкторът Лили Стефанова ще е вярна на зрителите и ще открива вместо тях различни и атрактивни начини за влизане във форма.

Деси и Сашо са ви подготвили обилна порция смях с мач по бъбъл футбол, в който те ще премерят сили един срещу друг.