Реклама

Темите в "Преди обед" на 30 ноември, четвъртък:

Една българка на остров Бали. Историята на Анна Грозданова, която сбъдна мечтата си да замине, да живее с местно семейство и днес помага на останалите без дом след активирането на вулкана Агунг.

Каква е философията на ежедневието? Размислите на един от популярните съвременни мислители в Испания – Хавиер Гомá.

Красавицата, която ни представи на „Мис Вселена“. Николета Тодорова веднага след участието й на световния конкурс в Лас Вегас.

Една от най-големите звезди на новата сръбска музика, незрящият певец Саша Матич, за дарбата, братската обич и сбъднатите мечти.

В „Духът на здравето“ с д-р Неделя Щонова: защо на всеки 30 секунди един човек в света получава фрактура вследствие на остеопороза? Практични съвети за профилактика и лечение от един от водещите ендокринолози – проф. Михаил Боянов.

В „Като на кино“ с Михаил Дюзев: кои са двамата българи, влезли в топ 20 на най-добрите млади сценаристи в конкурс в „меката на киното“ – Холивуд?

За ден от София до морето с велосипед и какво е да го носиш на гръб през Стара планина? Гостува ни колоездачът-веган Пламен Петков.

В поредицата за нетипични професии – как се тунинговат компютри и откога тази тенденция навлиза и у нас?

Споделете мнението си за актуалното от деня със седмичните коментатори Михаела Филева и Игор Марковски на страницата във Фейсбук.

Последни

Реклама