Реклама

Тази неделя, в „120 минути” по bTV ще се говори за битката на живот и смърт, за ужаса, отчаянието, любовта и надеждата за живот. В едно откровено, емоционално и истинско интервю министърът на културата Вежди Рашидов ще разкаже пред Светослав Иванов за битката си с рака, която поведе преди година. Година, в която Вежди Рашидов замълча публично.

Само в предаването българинът в Холивуд - режисьорът на „Рамбо: Първа кръв” - Тед Кочев - ще отговаря на живо на въпросите на зрителите, които те ще могат да задават и във Facebook страницата на предаването.

Шампионите, които накараха българите да се гордеят, и техните треньори също ще бъдат гости на Светослав Иванов. Носителят на Световната купа по сноуборд Радослав Янков, треньорът му Георги Атанасов и треньорът на Саня Жекова и неин баща – Виктор Жеков, за цената на успеха в големия спорт.

В хрониките на Борис Анзов зрителите ще научат какво е общото между българската лютеница и сирийските бойци. Колоритният българин, който в „120 минути” призна, че използва селфи стик за микрофон, ще продължи разказите си от Сирия.

Печелят ли се пари от фолклор? Темата, повдигната от ансамбъл „Филип Кутев”, ще намери своето продължение в откровен разговор с Нешка Робева.

Неделният следобед ще срещне зрителите на „120 минути” и с Георги Мишев. Писателят и сценарист на едни от най-обичаните български филми - за историите от киното зад кадър.

Не пропускайте ексклузивните гости и теми в предаването на Светослав Иванов на 13 март, от 17:00 до 19:00 часа по bTV.