Дара Екимова – с мини албум, нова песен и изпълнение на живо в студиото на "Преди обед"

На 22 декември в "Преди обед" очаквайте...

Реклама

На 22 декември в "Преди обед":

Любов на бързи обороти: защо актьорът Дани Ангелов предложи брак на Петя след 6 месеца връзка и как един годеж се превърна в мини-филм? Първото интервю на новото семейство Ангелови!

Имаме ли нужда от Дон Кихот в свят, който се разпада и какво правят днес истинските рицари? Рая Пеева отива в Младежкия театър, за да търси отговорите!

В „Да, шеф!“ ще има съревнование – най-младата участничка и най-голяма надежда в сноуборда – Андреа Коцинова - ще прави сладки коледни бисквити, а Веси Цурбрюг ще отговори със солени!

В поредицата "Зелени минути" : как да си направите подаръчни опаковки от вече използвани материали, ще ни покаже госпожа Череша!

Вълшебницата на акордеона – Вероника Тодорова, която стана световна шампионка и се завърна да живее в България след 17 години в Германия.

В минутите за кино – ексклузивно ще видим трейлъра към филма на Мариан Вълев „Чалга“, сниман само с мобилен телефон! И още: Какви нови коледни заглавия можете да гледате, ако ви е омръзнало от “Сам вкъщи”.

Във “Виртуален свят”: Дали изкуственият интелект може да замени истинското общуване и как да имаме дигитален приятел, или приятелка за Коледа?

„Недей да ме будиш“! Дара Екимова – с мини албум, нова песен и изпълнение на живо в студиото на Преди обед!