Преди обед
Реклама
Темите в "Преди обед" на 1 май:
Идеи за занимания с деца в планината.
В „Духът на здравето“ с д-р Неделя Щонова: Колко и каква сол е желателно да консумираме – морска, готварска, келтска, диетична, хималайска, калиева, натриева или... безсолната храна е за предпочитане?
Докъде се простират възможностите на човешкото тяло? Ще ни каже триатлонистът Филип Шавов, който издържа 3 км плуване, 100 км колоездене и 20 км планинско бягане в един ден.
В поредицата „Албумът“ разглеждаме спомените в снимки на музиканта Сашо Александров от емблематичната група „Стил“.
Михаела Костадинова от MasterChef за страстта към готвенето, живота в Лондон и носталгията по България.
Споделете мнението си по актуалните теми със седмичните коментатори - актьорите Гергана Стоянова и Христо Мутафчиев на страницата във Фейсбук.