Мила Савова от "Survivor" и Сами Хосни от "Фермата" със своя първороден син – Тарек гостуват в "Преди обед"

На 29 декември в "Преди обед" очаквайте...

Реклама

На 29 декември в "Преди обед" ще видите:

Възможно ли е да се вихриш в разгара на купона, докато си седнал в уютния си хол или как новогодишното празненство може да се пренесе в Метавселената, ни показва Милен Стаматов във "Виртуален свят".

За живота на високи обороти с бебе на ръце! Гостуват новите родители и риалити герои - Мила Савова от "Survivor" и Сами Хосни от "Фермата" със своя първороден син – Тарек

В "Като на кино" Деян Статулов и Поли Недкова ще направят годишна класация на най-касовите заглавия и най-големите провали на големия и малкия екран, а за финал ще разберем кои са най-чаканите ленти хитове през 2023-а.

В "Да, шеф" издателят Борислава Люцканова ще ни изненада със здравословни печени пилешки хапки с корнфлейкс, кокосово брашно и сос от манго.

За каузата да направиш света едно по-красиво и по-добро място за болните деца! Кампания "Светулка" и мисията им да оборудват и ремонтират детски отделения в държавни болници.  

В "Зелени минути" Влади Гешев ще ни разкрие как да не трупаме планини от играчки, а да се възползваме от новата мода- да вземем под наем и да върнем. 

Да живееш и твориш зад Океана, но да носиш България в сърцето си. Певицата Лиа с ново парче, което съчетава модерно звучене с фолклорни мотиви.