Ненчо Илчев се появява с артистичен апломб в студиото на Силвена Роу

Тази събота от 18:00 часа в „Щипка сол” по bTV

Реклама

Тази събота, 26 октомври, от 18:00 часа в „Щипка сол” по bTV Силвена Роу ще предизвика кулинарните възможности на атрактивния комик Ненчо Илчев в приготвянето на есенно меню - карпачо от червено цвекло с козе сирене, пъдпъдък с бекон и винен сос и крамбъл с круши и бадеми.

Един от най-емблематичните герои на „Комиците” ще следва неотлъчно съветите на топ шефът на Великобритания и с нейно съдействие ще създадат една нетрадиционна обстановка в предаването. Паралелно с готвенето Ненчо завладява студиото с  магия като прави фокуси с наличните предмети, с които разполага, а именно - хранителни продукти като наденички, моркови и др.


В студиото се включват госпожа Кичка и нейния отбор по бридж. Кулинарните предизвикателства на „Щипка сол” в този епизод са особено романтични и най-вече в момента, когато готвачът Пеньо Иванов излиза на сцената и подарява на Силвена Роу една негова стихосбирка за любовта.

В какво се превръщат водещите, произвеждат ли моркови ушите на Силвена Роу и намери ли се нова асистентка за Ненчо, ще стане ясно в събота от 18:00 часа в „Щипка сол” – шоуто, което омагьосва по bTV.

Необходимите продукти за менюто, което Силвена Роу ще приготви утре вечер можете да видите ТУК.

За да участват в шоуто през Skype връзка, зрителите на bTV могат да се запишат ТУК >>