Реклама
Тази събота, 30 ноември, от 18:00 часа в „Щипка сол” зрителите на bTV ще разберат може ли да готви певицата Галена. Пред Силвена Роу тя ще разкаже какво обича да приготвя най-много в кухнята и ще разкрие как прекарва сутрините си.
Ако искате да готвите със Силвена тази събота, вижте какво ви трябва >>
По-малко от седмица преди Никулден, темата на следващото издание на „Щипка сол” ще бъде рибата. Менюто, което ще приготвят двете дами в студиото ще включва средиземноморска салата с пъстърва, сьомга със зеленчуци в плик и печени сини сливи с ядки.
Тази събота предизвикателството пред Силвена Роу ще бъде отправено на брега на един от най-красивите язовири в България – Доспат. Там шефът ще се впусне в състезание за най-бързо филетиране на риба. Преди това, обаче, ще й се наложи да хвърли въдица в язовира.
Ще бъде ли най-бърза Силвена Роу и ще й хареса ли доспатската пъстърва, приготвена на камък, зрителите на bTV ще разберат от новото издание на „Щипка сол” – тази събота от 18:00 часа.