Деси Бакърджиева и Албена павлова в "Преди обед": Чака ли ни нашествие от скакалци на театралната сцена?

Вижте темите и гостите в предаването на 2 октомври

Реклама

На 2 октомври в "Преди обед" очаквайте:

- В поредицата "Най-готиният даскал": защо един млад дизайнер реши да застане пред черната дъска и как се превърна в любимец на учениците си?

- Дали хиляда тона желязо заслужават да са повод за гордост? Мария Касимова ни разказва за паметника пред НДК като символ на соца в поредицата "От 9 септември до 10 ноември“

- Чака ли ни нашествие от скакалци на театралната сцена? С подскоци в нашето студио ще влязат вечно усмихнатите актриси Деси Бакърджиева и Албена Павлова

- В поредицата "Като на кино" - как се промени Дракула през годините и кои нови филми да гледаме от петък на големия екран?

- За най-късметлийската 2014-а година ще ни разкаже певецът, продуцентът, актьорът, съпругът, бащата и пресен младоженец - Александър Сано. Как се промени животът му точно 10 години, след като влезе в кожата на Среброто от култовото трио "Братя Мангасарян"?

- В поредицата "Духът на здравето" с д-р Неделя Щонова: бомба със закъснител ли са запушените артерии и възможно ли е да се изпревари инсулта с модерна операция?

- Дни преди България да отбележи 1000 години от смъртта на великия цар Самуил ще дадем старт на няколко урока по родолюбие в "Преди обед"

Последни

Реклама