.

Борис Касабов

Коментатор

Борис Касабов е завършил Техническия университет в София, специалност „Хидро и пневмо задвижване и управление“. Работи като инженер-конструктор в  продължение на 13 години. От 1989 г. е футболен коментатор в програма „Хоризонт“ на Българското национално радио. От 1992 г. до 1999 г. е репортер, редактор, коментатор и водещ в Българската национална телевизия. 

Отразява световните първенства по футбол през 1994 и 1998 г., Европейското през 1996 г., както и Зимните олимпийски игри (1994, 1998) и Летните олимпийски игри (1996). От 1999 до 2010 г. е главен редактор в RING, от 2010 г. е спортен коментатор в „Евроспорт“ (България),а в последствие – и в bTV Media Group.

Коментирай
публикувай
  • rado_zhekov

    Този застаряващ фен на Реал трябва да бъде сменен незабавно. Защо трябва да дразни феновето на всички други отбори с явното си психично заболяване на тема белия минет . Искаме Сокачев . Даже съм съгласен аз да му плащам хонорара, само махнете Касабов !

  • kiril_kuntsev

    Престанете да давате на Борис Касабов да коментира мач на Ювентус! Този неистов фен на Интер, Реал Мадрид, Левски, Байерн Мюнхен ... не мога да го дишам! Крайно пристрастен и хейтва яко отборите, които не понася!

  • Master_M

    Моля, не коментирайте повече мачове на Real Madrid!!! Пристрастието в коментарите е неприятно!!!