Играчи - Епизод 1

Реклама

В 1 епизод на сериала “Играчи” докато Айтито играе на игрите си, майка му влиза с обичайния ориз, който винаги приготвя. Тя е загрижена за Айтито и му предлага да започне да излиза с момичета, но идеята не му допада - грам .

Каръка играе пак в пункта, направил е своя пореден залог и чака своята печалба, но напразно. В яростта си къса фиша , след което се оказва, че е печеливш, но Чичката не иска да му признае скъсания фиш. Каръка изпада в комични молитви, но напразно.

Айтито е на път да си плаща таксата за интернет, загледан в своят телефон, и това предизвиква ярост в един шофьор. Оказва се ,че шофьорът е старият му съученик - Американеца. Докато двамата си правят селфи случайно се засичат и с Каръка .

Тримата отиват да пият бира при Чичката. Айтито, Каръка и Американеца започват сладкодумни приказки за ежедневието. Американеца си харесва сестрата на Каръка. След часове прекарани в приказки чуват аларма от кола. Американеца познава звука и се сеща, че това е собствената му кола. Тримата излизат навън и виждат, че колата е открадната. Това е, прибираш се в България, виждаш си приятелите и накрая ти крадат колата. Идилия!