.

Поли Гергушева е новата водеща на COOL…T

От 9 март, с излизането на Петя Дикова в майчинство, Поли Гергушева е водеща на най-предпочитаното лайфстайл предаване и абсолютен лидер в своя часови пояс COOL…T. В минутите с изявената журналистка на фокус ще бъдат най-големите звезди и горещи събития от родния и световния шоубизнес.

Вече 5 години Поли Гергушева вълнува зрителите на bTV със стотиците си репортажи на социална и лайфстайл тематика в ефира на COOL…T, „Тази събота и неделя“ и bTV Новините.

Изучавала „Библиотекознание и библиография” в УНИБИТ и магистърската степен „Журналистика и медии” в СУ „Св. Климент Охридски”, през 2009 г. тя стартира кариерата си във в-к „Стандарт”. От 2010 до 2012 г. работи в предаването „Директно Карбовски”, а през март 2014 г. сбъдва мечтата си да стане част от екипа на bTV. Успоредно с това работи като модел в България и чужбина и участва в редица филми, сред които сериала „Стъклен дом”, холивудската продукция „Непобедимите 3” и „Извън пътя” на режисьора Николай Волев.

В работата си като репортер в bTV признава, че обожава да разказва за изкуство, кино, света на шоубизнеса и да среща зрителите с хора, които вдъхновяват чрез личния си пример. Искрено вярва, че журналистите могат да променят обществото – чрез информиране, образоване и възпитание към взискателност.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: sales@btv.bg