.

Водещите позиции на bTV в праймтайма – бетонирани и от резултатите на новия сезон на Бригада Нов Дом.

Стартът на социалният телевизионен проект, който променя съдби, беше проследен от близо 50% от младите зрители

На 28 февруари ефирът на bTV бе разтърсен от емоционалния старт на четвъртия сезон на социалния ТВ проект „Бригада Нов дом“. 1 250 000 души проследиха трансформацията на дома и живота на самотната майка Цанка и нейните две дъщери (Източник: ГАРБ). Трогателната история беше гледана от 2,5 пъти повече зрители спрямо програмата на втората по гледаемост медия. Близо 40% от младите на възраст 18-34 години и 43% от зрителите на възраст 18-49 години предпочетоха да видят как Мария Силвестър, бригадата на Караджов и благородните лекари дадоха нов шанс на жена, спасила се от домашно насилие.

Графика Бригада Нов Дом

Резултатите на първите два епизода на Бригада Нов Дом категорично бетонират  водещите позиции на bTV в праймтайма всеки четвъртък. Общо 2.1 пъти повече млади хора и 1.7 пъти повече зрители на възраст между 18 и 49 години са избрали съдържанието на bTV пред това на основния конкурент.  

Ексклузивно съдържание, обвързано с предаването, е създадено на всички платформи на bTV Media Group. Три пъти на ден в рубриката „Дом като нов с Влади Караджов“  най-известният тв бригадир дава насоки на слушателите на радио N-Joy и bTV Radio за извършването на различни ремонтни дейности и поддръжката на дома. Специални видеа с Караджов, показващи различни методи на действие и  трикове в майсторската работа, са достъпни в секцията на “Бригада Нов дом” на btv.bg .

Този проект е част от политиката на bTV  за обществена отговорност. Чрез него шанс за по-добър живот получават много семейства, изпаднали в нужда. Чрез „Бригада Нов дом“ bTV Media Group предоставя на своите партньори възможност да обвържат брандовете си с телевизионно съдържание, което носи висок положителен заряд. Качественото и въздействащо съдържание на всички платформи докосва зрители от всички населени места с разнообразни интереси и от различни социални групи.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: sales@btv.bg