Епизод 44 - 45

Реклама

Епизод 44

Куки казва на Лоли, че е бременна от Иносенсио, един от майсторите, правили ремонт в салона. Куки е решила да роди детето, без да казва на баща му. Той обаче научава и иска да се ожени за нея. Тя непрекъснато го отхвърля, въпреки съветите на Лоли.

Тъй като Лоли не може да отиде на театър с Мариано, го придружава Ернесто. Там срещат две жени, които ги заговарят. След представлението отиват да хапнат с тези жени и на следващата сутрин се събуждат голи и в компанията на двете жени.

Charli иска да изкара малко пари, като прави масажи в басейна на клуба. Първата му клиентка е Меме, зряла, но много привлекателна жена, с която накрая прави секс. Чарли е разстроен, защото жената му е платила. Момчето решава да върне парите. Неговият приятел Рафа е уверен, че Чарли е влюбен в Айтана.

 

Eпизод 45

Клаудия води Беа на пробни тестове, за да влезе в училищния хор. Лоли и Шейла също се опитваа да отидат, но пристигат късно, защото Клаудия е забравила или не е искала да отиде да ги вземе. Ромео е нов и прекрасен учител по пеене. Той избира Беа и отказва да се направи тест за Шейла за това, че е закъсняла. Лоли се ядосва на Клаудия ужасно, защото смята, че по нейна вина Шейла не е в хора.

Чарли не иска да придружи Айтана на партито в клуба. Момичето, макар и тъжно че не отива с приятеля си, отива с Лаура и флиртува с Хуан, привлекателен млад мъж. Лаура е шокирана от поведението на своята приятелка, но Айтана не се притеснява, тъй като не очаква да види отново този човек и не планира да кажа нищо на Чарли. Въпреки това, тя ще остане изненадана, когато открива, че Хуан е новият инструктор по аеробика в клуба. Но най-лошото е, че е приятел на Чарли, с когото са израстнали в квартала.

Ернесто и Клаудия са щастливи с новото бебе, което са кръстили Антонио. Ернесто обаче подозира, че жена му е невярна. Всичко е заради странното държание на Клаудия напоследък и Ернесто случайно открива някои записи с видеокамера, където се вижда как съпругата му кокетничи с друг мъж. Мариано и неговият приятел Иносенсио се опитват да открият кой е любовникът на Клаудия и решават, че е Рафа. Мариано страшно се ядосва на сина си.