Реклама

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният мениджър Виктория Асенова са поредните две дами, които трябваше да се сбогуват с най-желания „ерген“ на България Алек Младенов и да напуснат имението на любовта, след като не получиха роза от бизнесмена по време на двете Церемонии, състояли се тази седмица в епизодите на романтичното риалити по bTV.

„Явно не ме е усетил достатъчно, за да остана и да му докажа, че мога да спечеля неговото сърце. Не мисля, че съм направила някаква грешка“, бяха последните думи на Барбара преди да си тръгне завинаги от приказното имение. Тя остана с празни ръце, след като Алек избра да даде последната си роза на Екатерина. Състезателката по борба призна, че е имала интерес към Младенов, но явно чувствата ѝ са били несподелени. „Просто не ме е усетил като човек“, бе нейното заключение.

По време на вчерашната церемония Алек избра да се раздели със спортния мениджър Виктория Асенова. „Алек притежава всичко, за което съм мечтала… Ако не намери жената в предаването, може животът пак да ни срещне, знае ли човек“, сподели надеждата си тя, след като не получи златна роза от „ергена“. „Благодаря ти, че беше тук!“ – с тези думи Алек изпрати Виктория, а тя, от своя страна, го посъветва: „Послушай сърцето си и отвори очите си!“.

В 17 епизод от дигиталното продължение на „Ергенът“ – „След церемонията“ Наум Шопов ни среща с Барбара, а в 18 – с Виктория. Какво не им достигна, за да продължат напред в предаването и да получат заветната роза – разберете от видеата!

Тази седмица зрителите на bTV станаха свидетели на горещи страсти, разтърсващи обрати и фатални сблъсъци. Своята покана за индивидуална среща Алек отправи към чаровната Йоана, с която се отправиха на романтично пътешествие към красивия остров Халки. За да изрази чувствата си, „ергенът“ реши да подари на стюардесата скъпоценно бижу, което неминуемо предизвика коментари от страна на останалите момичета при завръщането ѝ в имението.

След края на вчерашната групова среща на плажа, която завърши с роза за Надя, Алек неочаквано помоли Валерия да не си тръгва и да го придружи. Малко по-късно той я заведе на вечеря край морския бряг, където двамата споделиха изключително чувствени моменти. Основна тема на разговор по време на вечерния коктейл бе съмнението на Надя, че Алек и Валерия са прекрачили границата и са били интимни. Ироничното потвърждение от страна на студентката обаче ѝ коства последна роза на Церемонията, с предупреждение от Алек, че само веднъж дава втори шанс.

Не пропускайте и следващите епизоди на „Ергенът“ – в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV!