За предаването

Реклама

Обичаното кулинарно предаване “Ловци на храна” ще представя кулинарното преплитане на традиции и култури и ще предложи на зрителите незабравими срещи с чужденци, които живеят в България, и българи, живеещи извън родината. Chef Андре Токев ще тръгва на необикновено пътешествие в търсене на традиционни и различни вкусове, рецепти, археологически разкопки и вдъхновяващи истории, заедно с Константин Таквор и Chef Марко Лукиари. Сезонът ще бъде поднесен в две части – с епизоди от България и такива от Италия.

Воден от вярата си в мъдростта на народа и в поговорката, че “камъкът си тежи на мястото”, Chef Токев ще разкрие за зрителите на bTV добрия пример на хора, които са живели в чужбина и са се завърнали в България. В приключението на родна земя той ще бъде в приятната компания на Константин Таквор - Коко, познат на зрителите от участието му в MasterChef. С неподправено любопитство, усмивки и добро настроение, двамата ще се впуснат в търсене на древни места, истории и рецепти из позабравения Северозапад на България.

Изключително ценен и верен гид из многообразните кулинарни вкусове на далечна Италия ще бъде Chef Марко Лукиари, който заедно с главния приключенец - Chef Токев, ще разкрие тайните на неаполитанската кухня и култура. От срещата на тези две кулинарни традиции в ефира на bTV, ще стане ясна връзката помежду им и колко много всъщност си приличат те.

Тагове: