Реклама

„Майска младост“ („Youth of May“) е поредната интригуваща корейска драма, с която bTV Story ще зарадва зрителите и почитателите на азиатското кино в България. Вълнуващата поредица, проследяваща необикновената история на двама влюбени на фона на размириците на един от най-големите конфликти в съвременната корейска история, стартира на 24 януари (сряда), а епизодите ще вървят всяка делнична вечер в запазения час за корейски сериали в ефира на семейния канал – 22:30 ч., като ще са достъпни и онлайн на VOYO.

Историята:

Действието в „Майска младост“ се развива през май 1980 г., насред бурните времена покрай въстанието в град Куанджу. Сериалът проследява любовната история на студента по медицина Хи Те и медицинската сестра Мьонг Хи. Връзката им, обаче, изглежда предопределена от съдбата…

Хи Те се превръща в гордостта на Куанджу, след като постъпва в Медицинския факултет на Сеулския университет с най-добър резултат по време на кандидатстудентската кампания. Въпреки предразсъдъците към него, породени от факта, че е отгледан единствено от майка си, той има качествата да се превърне в истинско медицинско светило. Най-добрият му приятел Кюнг-су – запален продемократичен активист, настоява двамата да отворят нелегална клиника за студенти, които бягат от правителството. Въстанието в Куанджу започва като протест срещу диктатурата на президента Чун Ду-хван и военното правителство и бързо прераства в демонстрация за демокрация и права на човека.

По време на протеста е ранен работник, а в замяна на разходите за дискретното му транспортиране до родния му град, Хи Те трябва да отиде на „сляпа“ среща с момиче, уредена от собствения му баща – обсебения от власт Хуанг Ги-нам. Така съдбата среща Хи Те с Мьонг Хи – млада медицинска сестра, която напуска дома си и сега живее сама в Куанджу. Но за пациентите Мьонг Хи прилича повече на воин, отколкото на ангел… Тя се съгласява да отиде на срещата вместо приятелката си, тъй като трябва да плати самолетните си билети, за да отиде да учи в Германия. Между Хи Те и Мьонг Хи неочаквано се заражда красива любовна история, но дали чувствата им ще са достатъчно силни, за да оцелеят в разгара на един от най-големите конфликти в съвременната корейска история?

В главните роли в „Майска младост“ зрителите на bTV Story ще видят талантливите млади актьори Ко Мин Ши (в ролята на Мьонг Хи) и И До Хьон (в ролята на Хи Те).

Не пропускайте премиерния корейски сериал „Майска младост“ – от 24 януари (сряда), всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV Story!

Последни

Реклама