.

Проект: Момин проход (2 част)

Тази събота ще се разкрие втория план на една "сензация" и политическа интрига

Тази събота ще се разкрие втория план на една „сензация“ и политическа интрига. Мартин Карбовски представя различната историята на Диана Габровска – кандидат-кметицата от Момин проход, която се превърна в повод за подигравки, смях и обиди. Зрителите на bTV ще видят историята на майка на две деца и обичаща съпруга, която е имала неблагоразумието да остави компютъра си с интимни снимки за поправка, които малко преди изборите стават обществено достояние.

„Днес ви показвам една беда. Тази беда никога не стига до телевизора. Защото е срамна беда. Проект за мръсната политика, падаща като кофа върху главата на обикновен човек. Падаща смешно и страшно. Проект за сексизма - не е едно и също да се пуснат снимки на гол мъж в мрежата или на гола жена. Проект за съсипано цяло семейство. Проект за смелостта на една жена да се изправи пред мен. И най-вече проект за една жена, която никой не защити публично“, коментира водещият Мартин Карбовски.

Диана Габровска ще сподели какво е чувството да носиш на раменете си тежестта от политическия живот. Кандидат-кметицата, която спечели едва 50 гласа, ще разкаже за една по-тежка загуба - личния живот, съсипан от срама, жлъчните шеги, лошото отношение и обидите.

Коментирай
публикувай
  • burzfarm

    Като човек съчувствам на девойката, факт е, че всеки има такива снимки. Истината е, че хората не приемат добре груповите сесии на кметицата. Предполагам към този момент всички са гледали клипчето, което вилнееше в нета... Другата лъжа е, че тя няма гръб, тъй като доста от сайтовете, които хостваха нейните снимки/клипчета и тн, бяха свалени от домейн хостовете, което за един обикновен човек, просто няма да стане или ако стане ще отнеме доста време.

  • AmanarPK

    Изклщчително смешнен материал... последното нещо което гледам на тая смешна страница