.

Жанета Осипова: И трите пъти носът ми е чупен от жени

Жените са по-агресивни от мъжете, смята "Мис Плеймейт 2018"

Жанета Осипова расте без баща от 2-годишна и въпреки нежеланието на майка си, когато става пълнолетна, започва да търси другия си родител. Пред Венета Райкова красавицата разказва какво се случва при срещата на баща и дъщеря, защо три пъти жени й чупят носа и защо носи диамантен пръстен на ръката си.

"Нямам силикон, но имам ринопластика, защото три пъти са ми чупили носа. И трите пъти носът ми е чупен от жени. Първият път беше в гимназията заради мъж. Вторият път - отново жена ми счупи носа, отново вероятно заради мъж. До момента не съм имала връзка с женен мъж, имам късмет в живота с мъжете. Жените са по-агресивни от мъжете, адски е напечено. Около мен кипи напрежение", смята тя.

Ето какво още сподели Мис Плеймейт 2018:

Девет години имах сериозна връзка с мъж. Бях на 16, когато заживях с него. Майка ми много страда. Първите години родителите му се грижиха за мен сякаш съм тяхно дете, за което съм им много благодарна.

Не знам защо се разделихме. Той е полицай, а аз съм еротичен модел и малко...

От година и половина сме разделени, но си останахме добри приятели.

Нося този пръстен за заблуда на противника. Самоподарих си го. Диамантите не са истински.

Детството ми беше трудно. Баща ми ни напусна, когато бях на две. Не ни е търсил повече. Не ни е помагал. Майка ми е моят пример за подражание. Много е силна и борбена. Работила е всичко: сервитьорка, гладачка...

На 18 започнах да търся баща си. Срещнахме се, исках да го опозная, но във времето не успяхме да продължим комуникацията и да се сближим.

С Христо Сираков имаме връзка, но тя е само служебна. Шефът си е шеф и имаме какво да обсъждаме. Предстои ни цяла година работа. Ако искахме да се крием, нямаше да излизаме на делови вечери.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg