.

Шоуто на Слави: гостува Криско (20.04.2018)

"Първо смятах да направим балада, защото напоследък ги правиш по-тъжни. Но после реших да е с повече заряд, да реставрираме положението малко"

Слави: Какво значи бау-бау-бау? Не можеше ли да е мяу-мяу-мяу?
Криско: Няма никакъв смисъл, просто запълваме времето в песента.

А откъде идва джан-джун?
Нашият приятел и голям певец Любо Киров постоянно използва този израз. Когато се видим, само това запомням от него. Може да казва и други мъдри неща, но само това ми е останало в главата.

Защо на този клип изглеждаш като ранната Софи Маринова?
А ти защо изглеждаш като късния Фестър?

Аз така си ходя, по анцуг. С костюм ли да изляза? Само готините гаджета изглеждат логично в този клип. Хората питат защо със Слави направи песен, те имат голяма разлика.
Още преди 21 години, когато на един твой концерт в Габрово ми даде автограф върху албума „Едно ферари с цвят червен“, реших, че искам да имам песен с теб.

Аз как се държах?
Ами, пак така!

Как ти дойде идеята за песента?
Първо смятах да направим балада, защото напоследък ги правиш по-тъжни. Но после реших да е с повече заряд, да реставрираме положението малко.

Това е изцяло твоя песен. Съгласих да участвам, защото ти ме подкрепи за онзи концерт на Орлов мост. Ти дойде от Германия специално за това. Задължен съм ти. В интерес на истината, мислех, че парчето ще е по-тъпо. Когато ми го пусна, бях с Евгени Димитров, и той каза: Не е лошо.
Не лъжи. Евгени каза: Супер яко е!

На теб може така да ти е казал, но на мен ми каза: Не е лошо. На снимките ти казах, че няма да танцувам пикливите ти танци.
Аз те издебнах в момент, когато ти беше станало забавно, щото беше нещо унил.

Казах на Криско – няма да участвам в този танц, защото ще изглеждам нелепо, а той ми отвърна: Ти и без това така си изглеждаш.
Искам да допълня, че дойде по-рано от уговореното и стоя повече, защото си професионалист.

На 9 юни правим концерт с „Ку-ку бенд“ в О2 Arena, в Лондон, и искам да те поканя да участваш.
Благодаря! За мен ще е чест!

Ще изпълним на живо нашата съвместна песен с различен аранжимент. Ще ти дам възможност и да изпълниш някое от твоите други тъпи парчета.
Значи цял концерт само тъпи песни, три часа!

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg