Любо Жечев: Ричард Величков ще бъде гост на моята благотворителна кампания в полза на "Българската Коледа"

Известният инфлуенсър за интернет, влогърството и разследванията

Любо Жечев е известен влогър. Наскоро той завърши и своето първо осъществено от самия него риалити шоу. 

"Една нощ си шофирах колата и тъй като един месец не успях да я продам, реших, че ще я подаря на някой от моите зрители. Но не като обикновен giweaway, защото съм ютубър и трябва максимално да изцоцаш максимално много съдържание от всяко едно нещо, което подаряваш. И от доста време насам реших да си реализирам една идея, която си стоеше, да направя риалити формат с крайно ограничен ресурс, но мисля, че се получи добре. Аз поне съм много доволен от резултата", признава влогърът.

Желаещите да вземат возилото на Любо са били над 300 човека, но той се свързва с 60 от тях и в крайна сметка са подбрани 12 души. Влогърът призна, че би искал да продължи да прави риалита, но за сега не му е на дневен ред.

Любо Жечев обяви, че организира благотворителна коледна кампания на 18, 19 и 20 декември в полза на "Българската Коледа" с лайвстрийм участия по няколко часа и един от гостите на тази програма ще бъде самият Ричард Величков. 

А Азис ще даде предмет за благотворителна томбола. 

"Хората, които дарят пари за "Българската Коледа", ще имат възможност да спечелят предмети на известни личности като Азис, Иван и Андрей и Николаос Цитиридис", разкри Любо Жечев.