Стилиян Петров: Подкрепата, вярата и търпението са много важни в такова време

Вижте във видеото!

Легендата на родния футбол и последният капитан, извел Националния ни отбор на голям форум - Стилиян Петров, се включи в "Шоуто на Николаос Цитиридис". В Skype разговор с водещия Стенли коментира дали ще се кандидатира за президентския пост в БФС. Той призна, че обмисля този вариант и ще обяви крайното си решение в следващите месеци.

Стилиян, за когото изолацията не е чужда, тъй като дълги години води битка с левкемията, сподели и кои са най-важните неща в една такава ситуация. 

"Аз се гордея с това, че моето име се спряга, но да не забравяме, че съм извън България вече 20 години, което в моментната ситуация е добре, но и не много добре, защото бъдещият президент трябва да е със силен екип. Това при мен е голям проблем", споделя той.

Стилиян Петров, Николаос Цитиридис
Снимка: Олег Попов

"Да, анализирал съм, искам да погледна сериозно на нещата - дали има шанс за промяна, дали може да се промени нещо и дали хората го искат. Според мен има много по-силни кандидати, но ако и моето име е замесено там, както казах - оглеждам нещата, оценявам ги и в следващите няколко месеца, когато се реши за Конгреса, ще мога да дам финалното си мнение", допълва Петров.

Стилиян Петров, Николаос Цитиридис
Снимка: Олег Попов